Eventyrlig rundrejse i det sydlige Indien

/Eventyrlig rundrejse i det sydlige Indien

Eventyrlig rundrejse i det sydlige Indien

Eventyrlig rundrejse i det sydlige Indien

Rundrejse fra Kipling Travel i Sydindiens frodige og grønne delstat, Kerala, som byder på nogle af Indiens bedste badestrande, smukke temarker og masser af spændende sanseoplevelser.

Kerala – “Guds eget land”

Det er igen blevet nemt for danskere at få visa til Indien. Det er en oplagt anledning til at opleve dette fantastiske land på en rundrejse i den sydlige reion, Kerala, som ifølge Kipling Travel er noget mindre hektisk end resten af det gigantiske Indien.

Glæd dig til på denne 12 dages rundrejse at opleve alt fra de smukkeste landskaber med temarker og krydderhaver til nogle af Indiens bedste badestrande. Der vil undervejs også være masser af spændende kulturelle oplevelser, når du for eksempel fra dækket af en husbåd får indsigt i, hvordan livet leves i landsbyerne langs kanalerne.

Rundrejsen sluttes af med fire dage på strandene ved Kovalam. Her er der lagt op til afslapning i skyggen fra de vajende kokospalmer. Der er kun 15 minutters kørsel fra til selve Kovalam, hvor der findes et stort udbud af butikker med blandt andet indisk kunsthåndværk og souvenirs.

Priser fra kr. 13.498. Det inkluderer blandt andet privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder.

Den bedste rejsetid er ifølge Kipling Travel september til april.

Find flere tilbud på rejser til Indien

En rundrejse er en god måde at opleve mest muligt af Indien på en ferie. I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til Indien.

By | september 4th, 2015|Kommentarer lukket til Eventyrlig rundrejse i det sydlige Indien

About the Author: