Information om Europa

/Information om Europa

Information om Europa

Søg Hoteller

Destination
Check-ind dato
Check-ud dato

Information om Europa

Men nye kandidater bejler også til turisternes gunst, og turistfavoritter som Prag og London afløses måske i fremtiden af Kraków, Tirana eller …?

Europa vokser

Europa er under stadig udvikling, og med murens fald og den nylige udvidelse af EU, er Øst- og Vesteuropa tættere forbundet end nogensinde før. For rejsende har det betydet lettere adgang til et endnu større udvalg af rejsemål, med nye spændende attraktioner og byer der sagtens kan konkurrerer med de kendte rejsemål i Vesteuropa.

Europas tiltrækningskraft

Turister fra hele verden kommer til Europa, et af verdens syv kontinenter, for at opleve den unikke og velbevarede kulturarv, og fordi det er nemt at rejse i Europa. Selvom det er verdens mindste kontinent, kan man på en rejse i Europa inden for få timer med tog eller fly befinde sig i en helt ny kultur med sit eget sprog og skikke.

Nogle af de populæreste byer i Europa er Paris, London, Istanbul og Rom. Men for naturelsker har Europa også en stor variation at byde på og f.eks. Alperne og Pyrenæerne er populære, når der står vandreture eller skiferie på programmet.

Læs mere om Europas mange spændende destinationer her på TravelForum, og se om andre brugere har skrevet nogle gode rejsetips til Europa.

Søg rejser til Europa

I søgemaskinen på TravelForum.dk kan du desuden søge efter en ferie i Europa, der passe lige dine behov. Indtast dine rejseønsker i søgemaskinen og få det fulde overblik. Du kan søge på rejselængde, rejsemål, rejseform og rejsearrangør. Du finder bl.a. charterrejser, All inclusive, tema og rundrejser, flybilletter, hoteller, billeje, ferieboliger og meget mere.

Se stort kort over destinationerne i Europa herBy | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Europa

About the Author: