En af Nepals flotteste trekkingture fra 19.998,-

/En af Nepals flotteste trekkingture fra 19.998,-

En af Nepals flotteste trekkingture fra 19.998,-

En af Nepals flotteste trekkingture fra 19.998,-

Kipling Travel lover dig Nepals måske flotteste trekkingtur på denne rejse til området omkring Manaslu - verdens 8. højeste bjerg og en af Himalayas allersmukkeste tinder. Priser kun fra 19.998,-

Rundt om Manaslu

Dette er ifølge Kipling Travel din chance for at få hele Nepal i en og samme tur. Trekkingområdet omkring Manaslu er en overset perle, som minder om den berømte rute Annapurna Rundt før den blev meget populær.

Efter jordskælvet i foråret 2015 tilbyder Kipling Travel nu igen turen rundt om det smukke bjerg, som er en mulighed for at opleve Nepals rige kultur med hyggelige landsbyer, buddhistiske klostre, samt naturligvis de fantastiske landskaber, der skifter fra det frodige lavland med risterrasser til det højeste Himalaya, hvor turen kulminerer med den imponerende Larkya La pasovergang i 5.110 meters højde.

Oplev Østens mystik i Kathmandu

Rejsen byder ud over en trekkingoplevelse i verdensklasse også på rig mulighed for at udforske Østens mystik i Nepals hovedstad Kathmandu, ligesom du også den sidste dag før hjemerejsen har mulighed for at besøge Bhaktapur, den hinduistiske by af de 3 kongebyer, der stadig fremtræder som en ægte middelalderby med smalle gyder og små og store hindutempler på hvert gadehjørne.

Afrejse 12. april og 16. oktober 2017. Med dansk rejseleder fra 19.998,-

Du kan finde flere rejsetilbud og inspiration her på TravelForum, hvad enten det skal være en aktiv ferie eller afslappende badeferie.

By | januar 6th, 2017|Kommentarer lukket til En af Nepals flotteste trekkingture fra 19.998,-

About the Author: