Ekstra lav pris på langtidsferie på Bali

/Ekstra lav pris på langtidsferie på Bali

Ekstra lav pris på langtidsferie på Bali

Ekstra lav pris på langtidsferie på Bali

Dette er din chance for at trække stikket helt ud og oplev Bali til en god pris. Badeferien inkluderer 5 spændende udflugter til Bali´s største attraktioner. 31 dage fra kr. 11.990,-

Lang badeferie med store oplevelser til små priser

Din ferie i Sanur-provinsen på Bali er naturligvis en chance for at lade batterierne op med afslappende stunder på skønne strande eller ved poolen. Der er dog også inkluderet 3 heldagsudflugter og 2 halvdagsudflugter i rejsens pris.

Tag for eksempel på med på udflugten “The Beauty of Kintamani”, hvor der venter spektakulær natur og charmerende landsbyer omkring et gammelt vulkankrater.

Du kan ifølge InterTravel vælge mellem forskellige hoteller mod tillæg, hvis du ikke vil bo på standard-hotellet. Udover udflugter og 28 nætter på hotel med morgenmad inkluderer rejsens pris flybillet København-Bali t/r og transport til-fra lufthavn.

Rejs for eksempel i perioden 1. jan – 31. mar. 2017 til priser fra 11.990,-

Billig vinterferie i solen?

Er du på udkig efter en billig vinterferie med både sol og oplevelser? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere stærke tilbud på rejser til Bali og andre eksotiske rejsemål den kommende vinter.

By | september 26th, 2016|Kommentarer lukket til Ekstra lav pris på langtidsferie på Bali

About the Author: