Eksklusivt sommerkrydstogt til Grønland – spar 1.000 kr.

/Eksklusivt sommerkrydstogt til Grønland – spar 1.000 kr.

Eksklusivt sommerkrydstogt til Grønland – spar 1.000 kr.

Eksklusivt sommerkrydstogt til Grønland – spar 1.000 kr.

Tag med Albatros’ lille luksusskib på et spændende krydstogt i vikingernes kølvand til Diskobugten via Island og Vestgrønland. 10 dage med danske rejseledere fra 20.998,-

Enestående natur- og kulturoplevelser

Turen fra København til Island klares med fly, og inden I her går ombord på Albatros’ Sea Explorer er der god tid til at udforske seværdigheder i og omkring den islandske hovedstad. Brug dagen på egen hånd i Reykjavík eller oplev den smukke og dramatiske islandske natur med gejsere og vandfald på en heldagsudflugt, som kan tilkøbes.

Fra Island går turen i eksklusive omgivelser på det lille krydstogtskib over Danmarkstrædet og til mødet med havisen ved Kap Farvel og Prins Christian Sund.

Togtet fortsætter med flotte naturscenerier op langs Vestgrønlands kyst med byer og bygder til Diskobugten, hvorfra skibet returnerer til Sønderstrømfjord, og I flyver retur til Danmark.

Krydstogtet er ikke en chance for at opleve den enestående grønlandske natur, men byder også på spændende kulturelle oplevelser i for eksempel Ilulissat og Nuuk.

Der er afrejse fra København 2/6 2014 til priser fra kr. 21.998,– pr. person i delt dobbeltværelse. Bestiller du inden den 1/2 får du 1.000 kr. i rabat!

Find billige krydstogter

I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde flere billige krydstogter til Grønland og mange andre spændende rejsemål. Søgemaskinen finder og sammenligner priser fra en lang række rejsebureauer, så du nemt kan finde det bedste rejsetilbud.

By | december 23rd, 2013|Kommentarer lukket til Eksklusivt sommerkrydstogt til Grønland – spar 1.000 kr.

About the Author: