Efterårskrydstogt på Seinen til specialpris

/Efterårskrydstogt på Seinen til specialpris

Efterårskrydstogt på Seinen til specialpris

Efterårskrydstogt på Seinen til specialpris

Vitus Rejser giver dig specialrabat på deres efterårskrydstogt på Seinen med afrejse d. 14/10. Det er en chance for at få en rejse med masser af oplevelser, hygge og forkælelse til en endnu bedre pris. Spar 750,- pr. person.

Oplevelsesrigt krydstogt på Seinen

Det er oplagt at tage på krydstogt på Seinen i efteråret. Temperaturen er stadig behagelig og naturens flotte efterårsdragt kan nyde fra skibets soldæk.

Udgangspunktet for dette flodkrydstogt med det 4-stjernede MS Botticelli er Byernes By, Paris, hvorfra I sejler gennem Normandiet til den smukke havneby Honfleur ved Den Engelske Kanal. Undervejs vil lyder programmet blandt andet på besøg i Normandiets hovedstad Rouen og Monets vidunderlige have. Der vil både være spændende rundture med rejseleder og tid til at gå på opdagelse på egen hånd.

MS Botticelli

Derudover kan du naturligvis glæde dig til at nyde afslappende stunder på soldækket, mens skibet følger flodens krumninger gennem et meget indtagende landskab.

Der er ifølge Vitus Rejser All Inclusive ombord på skibet med fransk inspireret mad. Alle kahytter er udvendige og har store panoramavinduer. Normalpris for denne 7 dages rejse er 7.995,- Lige nu får du den fra kun 7.245,-

By | august 14th, 2015|Kommentarer lukket til Efterårskrydstogt på Seinen til specialpris

About the Author: