Efterårsferie på Mallorca – spar 10.200,-

/Efterårsferie på Mallorca – spar 10.200,-

Efterårsferie på Mallorca – spar 10.200,-

Efterårsferie på Mallorca – spar 10.200,-

Snart skifter bladene farve og der vil være en første snert af vinterkulde i luften. Vil du sikre familien en efterårsferie med sol og varme, er det nu du skal bestille din rejse. Hos Spies kan du for eksempel få en uge på Mallorca for 2 voksne og 2 børn fra 19.996,- Spar 10.200,-

Familieferie på Mallorca

Skal familiens have “ladet batterierne op” i eftersferien er den spanske middelhavsø Mallorca et oplagt valg.

Spies har i øjeblikket netop tilbud på en række rejser i netop uge 42 til forskellige solrige destinationer i og omkring Middelhavet – heriblandt Mallorca. Rejs for eksempel 14. oktober fra Aalborg til Alcudia på populære ferieø. Her kan du og familien ifølge Spies nyde godt af Mallorcas bedste strand, der strækker sig flere kilometer langs kysten med kridhvidt sand.

Hotellet byder dog også på hele tre poolområder med et areal på i alt 720 m2. Vil I ikke bruge hele ferien ved vandet, er der shoppingmuligheder blot 1 km væk i havnebyen Puerto de Alcudia.

1 uge i et-værelses lejlighed for 2 voksne og 2 børn fra 19.996,- Spar 10.200. Har I brug for mere plads har Spies også tilbud på 2-værelses ferielejligheder på hotel.

Find billige charterrejser i efterårsferien

Søger du tilbudsrejser i uge 42? Brug søgemaskinen her på siden, hvor du kan finde billige rejser fra en lang række danske rejsebureauer til Mallorca og andre solsikre destinationer.

Vil du hellere sammensætte din egen rejse? Du kan også bruge søgemaskinen til at finde og bestille hoteller og fly.

By | september 19th, 2016|Kommentarer lukket til Efterårsferie på Mallorca – spar 10.200,-

About the Author: