Efterår i Dubrovnik – 8 dage fra kr. 5.998

/Efterår i Dubrovnik – 8 dage fra kr. 5.998

Efterår i Dubrovnik – 8 dage fra kr. 5.998

Efterår i Dubrovnik – 8 dage fra kr. 5.998

Oplev Dubrovnik i Kroatien - en af Europas smukkeste byer - med dette tilbud fra Gislev Rejser. Mulighed for at tage med på spændende udflugter til blandt andet Mostar, Cilipi og Montenegro. 7 nætter på hotel ud til havet med halvpension fra kr. 5.998

Efterår med behageligt solrigt klima

Dubrovnik har masser af sjæl og charme, hvilket du får rig lejlighed til at opleve på denne rejse til Kroatien med hele 7 overnatninger. Gislevs rejseleder og lokalguide vil sørger for, at give dig en god introduktion til byens historie og seværdigheder.

Du kan vælge mellem forskellige hoteller i og omkring Dubrovnik. Du kan ifølge Gislev Rejser således vælge at bo lige ved en strand ca. 3 km fra Dubrovniks gamle bydel, centralt i byen eller i den lille maleriske by Mlini ca. 10 km syd for Dubrovnik.

Udover god tid til at udforske Dubrovniks seværdigheder, hvor rejselederen står til disposition med tips og råd, er denne ferie også en chance for at tage på adskillige spændende udflugter i regionen. Glæd dig for eksempel til at besøge den maleriske Kotor-bugt i Montenegro og perlen Mostar i Bosnien Hercegovina, begge steder er optaget på UNESCO´s verdensarvsliste. Du kan også forkæle dig selv med en flot sejltur til nogle af de smukke øer beliggende ud for Dubrovniks kyst.

Afrejser med fly fra København den 30.9 og 14.10 2016.

Find billige rejser til Kroatien

Vil du forlænge sommeren med en billig rejse til Kroatien i efteråret? I rejse-søgemaskinen her på siden kan du nemt selv finde endnu flere stærke tilbud på rejser til Kroatien og mange andre solrige destinationer.

By | august 31st, 2016|Kommentarer lukket til Efterår i Dubrovnik – 8 dage fra kr. 5.998

About the Author: