Ecuador og Galapagos i vinterferien – 16 dage med dansk rejseleder

/Ecuador og Galapagos i vinterferien – 16 dage med dansk rejseleder

Ecuador og Galapagos i vinterferien – 16 dage med dansk rejseleder

Ecuador og Galapagos i vinterferien – 16 dage med dansk rejseleder

Oplev Ecuador og Galapagos på en storslået 16 dages kultur- og naturrejse med dansk rejseleder. Hos Kipling Travel kan du nu bestille den store Ecuadorrejse, som byder på en Galapagosrejse, en Amazonasrejse og en højlandsrejse. 16 dage med afrejse i februar 2014 med dansk rejseleder fra 35.980,- inklusiv fly.

I Ecuador kan du se frem til masser af unikke kultur- og naturoplevelser med besøg i for eksempel Quitos gamle historiske kolonibydel og en tur ind i Amazonas regnskoven med overnatning i afslappende og smukke omgivelse. I regnskoven venter et spektakulært dyreliv og et spændende møde med et indianer samfund.

For naturelskere vil rejsens 5 dages krydstogt på Galapagos midt i Stillehavet nok være rejsens højdepunkt. Øerne, som hører til Ecuador, er især kendte fra Charles Darwin’s “Arternes oprindelse”, og her kan du se frem til tætte møder med de enestående havleguaner, kolossale landskildpadder, pingviner, søløver, fregatfugle og et masser af andre spændende dyr og fugle.

Prisen for denne natur- og kulturrejse til Ecuador inkluderer blandt andet flyrejse Danmark-Ecuador retur, dansk rejseleder, al mad på Galapagos (morgenmad, frokost og aftensmad), rundture og sightseeing samt entreer ved seværdigheder.

Find flere informationer om rejsen hos Kipling Travel. Læs også mere om Ecuador og find flere gode tilbud på kulturrejser til spændende rejsemål i hele verden i søgemaskinen her på TravelForum.dk

By | august 23rd, 2013|Kommentarer lukket til Ecuador og Galapagos i vinterferien – 16 dage med dansk rejseleder

About the Author: