Dykkerrejse til Filippinerne – 13 dage fra kun 7.777,-

/Dykkerrejse til Filippinerne – 13 dage fra kun 7.777,-

Dykkerrejse til Filippinerne – 13 dage fra kun 7.777,-

Dykkerrejse til Filippinerne – 13 dage fra kun 7.777,-

Stærkt tilbud på 13 dages dykkerrejse til Filippinerne fra C&C Travel. Rejs fra kun 7.777,- inklusiv alle fly og resort tæt ved mange spændende dive sites og store dykkeroplevelser.

Resort med det hele

I Fillippinerne skal du bo på Coco Beach Resortet, som ifølge C&C Travel udover gode faciliteter byder på mange muligheder for at tage på udflugter i det naturskønne område omkring Puerto Galera, der er kendt som et af de bedste steder at dykke i Filippinerne.

I priseksemplet har du 9 nætter på Coco Beach Resortet, som ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand. Når du ikke skal dykke er der fra resortet desuden daglige udflugter til forskellige strande, ligesom du for eksempel kan tage på en lettere trekkingtur med guide i det smukke bjergrige landskab.

Store dykkeroplevelser i Fillippinerne

På Coco Beach Resortet finder du en dykkershop, Coco Divers, som samtidig er det 5* PADI dykkercenter, hvorfra du skal afvikle rejsens 6 dyk eller eventuelt tage dykkercertifikat.

Du bor kun 5 til 15 minutters sejlads fra de forskellige dive sites, og du bestemmer selv om du vil tage et, to eller 3 dyk på samme dag. Der er mange spændende steder at vælge imellem og helt sikkert store dykkeropleveser for alle uanset niveau. Tag for eksempel et dyk på det kunstige rev Sabang Wrecks, som er skabt af tre sænkede både. Her kan du møde store stimer af batfish, surgeonfish og på selve vragene er der gode chance for at se lionfish, scorpionfish og stonefish.

Denne dykkerrejse til Fillippinerne inkluderer udover fly t/r, alle transporter, standardværelse på Coco Beach Resortet med morgenmadsbuffet.

Find flere billige dykkerrejser

Du kan selv nemt finde endnu flere gode tilbud på dykkerrejser til eksotiske rejsemål i søgemaskinen her på TravelForum. I søgemaskinen er billige rejser fra en lang række danske rejsebureauer, og vil du selv arrangere din rejse, kan du også bruge den til at finde de bedste priser på hoteller og fly.

By | december 12th, 2013|Kommentarer lukket til Dykkerrejse til Filippinerne – 13 dage fra kun 7.777,-

About the Author: