Dubai & Seychellerne – 10 dage fra kun 11.980

/Dubai & Seychellerne – 10 dage fra kun 11.980

Dubai & Seychellerne – 10 dage fra kun 11.980

Dubai & Seychellerne – 10 dage fra kun 11.980

Kombiner afslapning på Seychellernes fantastiske strande med spændende oplevelser i Dubai på denne rejse fra C&C Travel. Priser fra 11.980 kr. inklusiv alle fly, transporter og hoteller med morgenmad.

1001 nats eventyr og paradisstrand

På denne 10 dages rejse har du 3 nætter i Dubai og 5 nætter på øen Mahé i Seychellerne.

Da der ikke er direkte fly til Seychellerne fra Danmark, er det oplagt at benytte muligheden for at gøre et stop i den fascinerende storby Dubai. Her kan du se frem til at starte ferien med storbystemning i unikke omgivelser.

Dubai er berømt for nye moderne bygningsværker såsom Burj Khalifa, verdens højeste bygning, men byen byder også på en unik blanding af folkeslag. 95 procent af befolkningen i Dubai er således udlændinge, og det giver en helt særlig atmosfære og et væld af nye indtryk. En tur til Dubai er naturligvis også en chance for at udforske flotte butikker og ikke mindst et hav af forlystelser for hele familien.

På rejsens dag 4 fortsætter du videre til Seychellerne, hvor du ikke finder et eneste højhus, men til gengæld kan glæde dig til at slappe af på fantastiske strande med kridhvidt sand omgivet af smukke bjerge. Udover tiden ved vandet, er rejsen til Seychellerne også lig med dejlige måltider bestående af masser af frisk fisk, skaldyr og smagfuld frugt.

Find billige rejser til Seychellerne

Drømmer du om at skifte den triste danske vinter ud med spændende oplevlser, sol og dejlige strande, er denne kombineret storby- og badeferie fra C&C Travel et godt tilbud.

Du kan også selv finde endnu flere gode rejsetilbud til sol og varme i søgemaskinen her på TravelForum, som finder billige rejser fra en lang række forskellige rejsebureauer.

By | december 5th, 2013|Kommentarer lukket til Dubai & Seychellerne – 10 dage fra kun 11.980

About the Author: