Down under med kænguruer som følgesvend

/Down under med kænguruer som følgesvend

Down under med kænguruer som følgesvend

Down under med kænguruer som følgesvend

Oplev Australien i autocamper. Team Benns byder jer med på en uforglemmelig rejse til landet med den legendariske røde sten i midten. Nyd det unikke kontinent fra sæderne i en autocamper og føl friheden og vind i håret, når I cruiser afsted på de brede highways med kænguruer som følgesvend.

Luksuscamping
En ferie med autocamper er luksusudgaven af en almindelig campingtur. Her har I friheden til at tage, hvorhen I lyster, men samtidig med alle de bekvemmeligheder, som følger med det rullende hus. Team Benns tilbyder bl.a. skræddersyede og planlagte ruter gennem Australien, så I blot skal læne jer tilbage, træde på speederen og lade oplevelserne komme til jer.

• Se udbuddet af vores skræddersyede autocamper rejser i Australien

Gæstfrihed og unikke naturoplevelser
Australierne er et laidback folkefærd. Lad jer omslutte af deres imødekommenhed og afslappede holdning til tilværelsen. ”Vi når det nok.” Hvad end det er den spektakulære Great Ocean Road i Victoria, vilde eventyr i outbacken mod nord, langstrakte surferstrande og smukke koralrev på østkysten eller storbyen puls og attraktioner I søger, så byder Australien på det hele.

Priserne er pr. forespørgsel, men det er altid billigst, jo tidligere I booker. Kontakt Team Benns for et godt tilbud til Australien. Bemærk alle priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

By | oktober 7th, 2014|Kommentarer lukket til Down under med kænguruer som følgesvend

About the Author: