Information om Den Dominikanske Republik

/Information om Den Dominikanske Republik

Information om Den Dominikanske Republik

Information om Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik, som udgør størstedelen af øen Hispaniola i det tropiske Caribien, er et sandt ferieparadis med lange gyldne sandstrande, azurblåt hav og masser af spændende aktiviteter.

Den Dominikanske republik udgør to tredjedele af øen Hispaniola, og grænser mod øst op til Haiti. Naturen, som præges af frodige bjerge, skov og dale er storslået med gode muligheder for udflugter i for eksempel firehjulstrækker eller på hesteryg, ligesom der naturligvis også knytter sig et væld af sjove aktiviteter til havet, hvor der både over og under vand venter store oplevelser.

Pengene rækker langt

Det er billig at leve godt i Den Dominikanske republik, hvor de lave priser er blot endnu en grund til at prøve nogle af de små hyggelige lokale restauranter.

Det er oplagt at udnytte det gode udvalg af frisk fisk og lækre skaldyr, som de kilometer kyststrækning naturligt sørger for. Øen har også en overflod af dejlige mango, papaya, passionsfrugter. Når du nu er i Caribien, må du selvfølgelig heller ikke undlade at smage den gode lokale rom, dagen efter kan du eventuelt prøve den lokale kaffe, som også er af høj kvalitet.

Spor efter kolonitiden

Øen Hispaniola blev efter Columbus’ ankomst i 1492 et springbræt for den spanske kolonisering af Caribien og den amerikanske kontinent. En rejse til Den Dominikanske republik er derfor en fascinerende opdagelsesrejse ind i kolonitidens historie.

I Santo Domingo kan du for eksempel besøge katedralen Basílica Menor de Santa Maria, som var den første der blev bygget i den ‘nye verden’. Santo Domingo, som er optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, var den første by kolonisterne anlagde i Amerika. Byen emmer af kolonihistorie, og her har du rig mulighed for at opleve den karakteristiske koloniarkitektur i blandt andet Amerikas første hospital og universitet.

Læs mere om Den Dominikanske republik i artiklerne her TravelForum.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Den Dominikanske Republik

About the Author: