Det bedste af Serbien med All inclusive

/Det bedste af Serbien med All inclusive

Det bedste af Serbien med All inclusive

Det bedste af Serbien med All inclusive

Oplev smukke og uspoleret Serbien på denne rejse fra 65-Ferie, som udover spændende natur- og kulturseværdigheder omfatter et spændende kulinarisk program. 8 dage fra kr. 6.395 med dansk rejseleder og All inclusive.

Seværdigheder og kulinariske oplevelser

I løbet af den 8 dages rejse vil I nå vidt omkring i Serbien, når I besøger landets største seværdigheder og smukkeste landskaber. Glæd dig blandt andet til at opleve pulserende storby Beograd og den gæstfrihed I møde på jeres besøg i nogle af Serbiens små landsbyer. Programmet for denne rejse byder på en lang række interessante seværdigheder såsom Krusjedol-klosteret, vinsmagning i den lille by Sremski Karlovci og de berømte arkæologiske udgravninger i det Unesco-beskyttede Felix Romuliana.

I Serbien skal I på to helt nye 4-stjernede Falkensteiner-hoteller, som ifølge 65-Ferie ikke blot ligger godt, men også byder på flotte værelser med alle moderne faciliteter. Rejsen er desuden med All inclusive, hvilket betyder at alle måltider med drikkevarer er inkluderet. De fleste af måltider indtages ude i byen på gode restauranter, som giver du mulighed for at udforske det gode serbiske køkken.

Denne 8 dages rejse til Serbien har afrejse fra Københavns Lufthavn, kommer du fra Bornholm, Fyn eller Jylland, kan du få ekstra 250 kr. i brorabat.

Find flere billige rejser online

Drømmer du også om at opleve et uspoleret rejsemål i din næste ferie? I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde mange flere billige rejser til spændende destinationer i Europa og resten af verden.

By | februar 21st, 2014|Kommentarer lukket til Det bedste af Serbien med All inclusive

About the Author: