Den ultimative rundrejse i Australien

/Den ultimative rundrejse i Australien

Den ultimative rundrejse i Australien

Den ultimative rundrejse i Australien

Kan du afsætte god tid (ca. 3 uger), lover Albatros Travel dig en uforglemmelig ferie på deres rundrejse ‘Waltzing Matilda’ i Australien. Glæd dig til en ferie med storbyerne Sydney, Melbourne og Brisbane plus den store outback, Ayers Rock samt masser af natur- og kystoplevelser ved Cairns og Fraser Island. Med dansk rejseleder.

Albatros’ store Australienrejse

Denne rundrejse er ifølge Albatros Travel sammensat for dig, som gerne vil opleve mest muligt af Australien. Du får en rejse med både strande i verdensklasse, frodig natur og hyggelige storbyer.

Glæd dig til at solnedgangen over Ayers Rock ude i den røde outback, og til at mærke den internationale atmosfære i storbyerne Melbourne og Sydney, hvor der bl.a. bliver tid til at besøge det berømte Operahus.

Du vil i det hele taget kommer vidt omkring i Australien storslåede natur på denne rundrejse. Programmet byder således på både ørken i Alice Springs og regnskov i Cairns, samt ikke mindst de billedskønne strande på for eksempel Bondi Beach, Wine Glass Bay og ved Noosa Heads.

Sidst men ikke mindst inkluderer Albatros Travel som de eneste i Danmark verdens største sandø, den UNESCO-fredede Fraser Island, i deres rejseprogram for rundrejsen ‘Waltzing Matilda’.

Afrejse 10-11-2016 fra København. Varighed 25 dage. Pris 49.998,–

Find flere spændende rundrejser

En rundrejse med dansk rejseleder er en god måde at få mest muligt ud af et stort rejsemål som Australien. Er du på udkig efter flere tilbud på interessante rejser til Australien?

Brug søgemaskinen fra Travelmarket her på siden, hvor du selv kan finde endnu flere billige rejser til hele verden.

By | juni 27th, 2016|Kommentarer lukket til Den ultimative rundrejse i Australien

About the Author: