De bedste rejsejobs

/De bedste rejsejobs

De bedste rejsejobs

De bedste rejsejobs

Nogle jobs har bedre frynsegoder end andre, og hvis det er "gratis" rejser, du er ude efter, giver vi her bud på de bedste jobs.

Elsker du at rejse? Hvorfor ikke finde et arbejde, hvor det at rejse er en del af jobbeskrivelsen – og hvor du får rig lejlighed til at komme på eventyr rundt om i verden. Der er flere af den slags jobs, end man lige skulle tro.

5. Medarbejder hos en biludlejning

Mange biludlejningsselskaber giver deres medarbejdere et vist antal gratis billejedage per år. Og dertil rabat på billeje resten af tiden.

Det er naturligvis specielt en fordel, hvis man er til bilferier. Men også ude på de mange feriemål er det som regel muligt at leje en bil for nogle dage.

4. Ansat på krydstogtskib

Som ansat på et krydstogtskib skal der selvfølgelig arbejdes undervejs, men der kan alligevel blive tid til at opleve, når skibet lægger til kaj.

Nogle krydstogtfirmaer giver også deres ansatte en gratis tur på krydstogtskibet i ny og næ, og ellers klækkelige rabatter på turene.

3. Medarbejder på hotel

Hvis du er ansat i en større hotelkæde, kan du får en væsentlig rabat på hoteller i samme kæde, når du er ude at rejse.

Det er også ofte muligt at lave byttere med andre hoteller, hvilket udvider antallet af muligheder meget.

2. Ansat i flyselskab

Piloter og stewardesser kommer selvfølgeligt vidt omkring. Men på de mange ruteflyvninger er der ikke altid tid til at opleve så meget. På de længere ruter, kan der dog være stops på flere dage.

Men derudover giver de fleste flyselskaber deres ansatte stand-by billetter eller ID-billetter, som så kun gælder, når der er plads på flyene, men som til gengæld er stor set gratis (ud over lufthavnsgebyrer og lignende).

1. Arbejde på rejsebureau

Mange rejsebureauer sender deres medarbejdere på rejser med alt betalt, så de kan lære de forskellige destinationer bedre at kende. Bagtanken er naturligvis, at de så bedre kan sælge rejserne, når de kommer hjem.

Jo mere nichepræget et rejsebureau er, jo større er chancen for at medarbejdere kan komme afsted for at lære rejsemålene intimt at kende.

Bonus: Rejseforfatter eller guide

Rejsebogsforfattere og skribenter i rejseguides kommer naturligvis også godt omkring, og det samme gør guides. Guides har dog som regel ret travlt undervejs, så der er sjældent decideret feriestemning.

By | august 22nd, 2014|Kommentarer lukket til De bedste rejsejobs

About the Author: