Cykelferie i Costa Rica

/Cykelferie i Costa Rica

Cykelferie i Costa Rica

Cykelferie i Costa Rica

Oplev fantastiske Costa Rica på to hjul med denne rejse fra InterTravel. Glæd dig til at opleve tårnhøje vulkaner og regnskovens dyre- og planteliv. 15 dages rejse fra kr. 23.590,-

Costa Rice på to hjul

Denne rejse foregår ifølge InterTravel i en international gruppe på max 10-16 personer, der ledes af en engelsktalende turleder.

I skal sammen opleve noget af det smukkeste natur Costa Rica har at byde på. Glæd dig for eksempel til at udforske den frodige regnskov i Tortuguero Nationalpark på den caribiske kyst. Jeres cykelture vil derefter føre jeg igennem skiftende landskaber mod stadigt aktive vulkaner, søer og tågeskovene i Arenal og Miravalles områderne. Til sidst når I frem til Stillehavskysten og de smukke strande i Manuel Antonio, som indbyder til både afslapning og aktiviteter i vandet. Der er også en tilhørende nationalpark, hvor du på gåture kan opleve et rigt dyreliv.

Prisen for denne rejse til Costa Rica inkluderer blandt andet fly t/r, rundrejsen med turleder, 13 overnatninger på standard hotel samt trnasport i båd, bus og på cykel.

Find flere tilbud på aktive ferier

Synes du også det er bedst at opleve nye eksotiske rejsemål på en aktiv ferie? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere spændende cykelferier, vandreture og meget mere.

By | juli 28th, 2015|Kommentarer lukket til Cykelferie i Costa Rica

About the Author: