Information om Cuba

/Information om Cuba

Information om Cuba

Information om Cuba

Cuba, den største ø i Caribien, byder på en helt unik blanding af jomfruelige strande, skovklædte bjerge og levende byer. Cuba er langsomt men sikkert ved at bevæge sig fra at være en af kommunismens sidste bastioner til at blive et af Caribiens mest eftertragtede rejsemål.

Cuba var før revolutionen i 1959 en populær turistdestination, som især nød godt af mange besøgende fra det nærliggende USA. Castro’s ekspropriation af privat ejendom, og den den efterfølgende embargo satte en effektiv stopper for dette, og helt frem til Sovjetunionens sammenbrud var det derfor småt med udenlandske turister. I 90erne åbnede den cubanske regering igen op for international turisme efter næsten tre årtiers isolation i et forsøg på at tilføre landet en hårdt tiltrængt indkomst. De gamle hoteller er i stor stil blevet restaureret, og nye turistresorts bygget.

En rejse tilbage i tiden

Trods turismens genopblomstring og restaureringen vil man på Cuba ofte få følelsen af at befinde sig i en tidslomme fra tiden før revolutionen. Byerne er rige på kolonial arkitektur og store pladser, hvor klassiske biler cruiser ned ad gaderne og salsa-rytmer fylder aftenluften.

Genopdag Cuba

Christopher Columbus “opdagede” Cuba i 1942, og var den første europæer som beskrev øens skønhed. I dag vil besøgende i Cuba opleve et samfund som igen viser sine mange fine attraktioner frem, og tilbyder meget mere end blot sol og strande.

Cuba har 11,4 millioner indbyggere, og er omtrent på størrelse med England.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Cuba

About the Author: