Information om Costa del Sol

/Information om Costa del Sol

Information om Costa del Sol

Information om Costa del Sol

Det er med god grund at Costa del Sol, "Solkysten", har været at blandt danskernes favoritrejsemål de sidste mange år. Her finder du masser af solskinstimer, vidunderlige strande og ikke mindst spændende udflugtmål i blandt andet Málaga og Sevilla.

Costa del Sol er nok Spaniens mest kendte turistområde og et klassisk rejsemål for charterrejser. Solkysten, som strækker sig langs Middelhavet fra Nerja forbi Málaga til øst for Cádiz-provinsen, er med årene blevet tæt bebygget med blandt andet hoteller og ferielejligheder. Men en rejse til Costa del Sol er trods den veludviklet turistindustri stadig en mulighed for at opleve smukke landskaber, udforske den spanske kulturarv og ikke mindst møde en venlig lokalbefolkning.

Vejr og klima i Costa del Sol

Det milde og solrige Middelhavsklima med en gennemsnitstemperatur på 18 grader er uden tvivl en af de vigtigst grunde til at ferierejsende fra hele verden og især Nordeuropa vælger Costa del Sol. Om sommeren stiger temperaturen her typisk til 25 – 30 grader, og om vinteren falder dagstemperaturen sjældent under 14 grader ved kysten, hvilket gør Costa del Sol til et velegnet helårs-rejsemål.

Seværdigheder og aktiviteter i Costa del Sol

Det er dog ikke blot det behagelige klima, som har gjort Costa del Sol til et yndet rejsemål. Både ude langs kysten og inde i landet er der talrige muligheder for at lave spændende udflugter med billeje. Lav for eksempel en udflugt fra Costa del Sol til Sierra Nevada’s bjerge, paladset Alhambra eller Andalusiens hovedstad Sevilla, hvor man kan udforske historiske og kulturelle seværdigheder, eller besøge nogle af de mange tapasbarer.

Udover de mange dejlige strande langs Costa del Sol som naturligt indbyder til vandsport, er golf også særdeles populært i Andalusien med et rigt udvalg af smukke baner og meget velholdte baner.

Du kan læs mere om rejser til Spanien her på TravelForum, og i vores søgemaskine finder du billige rejser fra rejsebureauer og flyselskaber til Costa del Sol.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Costa del Sol

About the Author: