Information om Caribien

/Information om Caribien

Information om Caribien

Information om Caribien

Caribien er det perfekte sted at undslippe vinterens kulde og sne. Her er spektakulær natur, store kulturelle oplevelser og ikke mindst dejlige strande.

Vestindien – Caribiens øer

Caribien består af det Caribiske Hav, øerne og de omgivende kyststrækninger, og hører formelt set til Nordamerika. Øerne i Caribien kaldes De Vestindiske Øer, fordi Christoffer Colombus i 1492 troede han var ankommet til Indien.

Caribiens historie er da også i høj grad historien om den europæiske kolonisering af øerne, som fulgte Columbus’ første landgang. Spanien stod i første omgang for koloniseringen og dominansen i Caribien, men siden udfordrede andre europæiske lande Spaniens dominans og oprettede egne kolonier. Danmark har således også haft kolonier på de tre caribiske øer, Sankt Croix, Sankt Jan og Sankt Thomas, også kaldet De dansk-vestindiske øer.

Caribiens variation

De fleste rejser til Caribien for at slappe af på lange palmebeklædte sandstrande ved det azurblåt vand, men Caribien har også meget mere at byde på.

Caribien besidder en kulturel variation, som næppe overgås af nogen anden del af Amerika. Caribiens kultur præges nemlig af en befolkning som er en blanding af afrikanske, europæiske og asiatiske efterkommere, hvor befolkningsdelen med afrikanske afstamning udgør majoriteten.

Caribiens kulturelle variation matches af de mange typer natur og landskaber man kan opleve i regionen, som spænder fra regnskove og høje bjerge til lavlands sletter og mangrover.

Lande i Caribien

De største land i Caribien er Cuba, den Dominikanske Republik, Haiti, Puerto Rico og Jamaica, som også modtager mange af områdets turister.

Bedste årstid for rejser til Caribien?

Selvom der ikke er nogen decideret dårlig årstid at besøge Caribien på, er højsæsonen dog først og fremmest november til feburar. På dette tidspunkt er dagene ikke brandvarme, og evt. regn falder i korte byger. Der er færre turister om sommeren, men dette er også en meget varm sæson med høj luftfugtighed og sidste del af sommeren (juli til november), er desuden ofte regnfuld og med risiko for orkaner.

Læs mere om lande og destinationer i Caribien her på TravelForum, og find rejser til Caribien i søgemaskinen. Du kan også se om andre brugere har skrevet nogle gode rejsetips til Caribien.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Caribien

About the Author: