Busrejse med natur og kultur i Dolomitterne

/Busrejse med natur og kultur i Dolomitterne

Busrejse med natur og kultur i Dolomitterne

Busrejse med natur og kultur i Dolomitterne

Tag med Vitus Rejser til Dolomitterne og oplev en unik blanding af østrigsk og italiensk kultur og historie på udflugter, hvor der venter dig formidable udsigter over storslåede bjerglandskaber. 9 dages busrejse fra 6.195 kr. Dansktalende rejseleder på hele rejsen.

De Italienske Alper

På denne busrejse får du ifølge Vitus Rejser det bedste fra både Østrig og Italien. Dolomitterne hørte således engang under Østrig, og der er derfor en unik blanding af østrigsk mentalitet og italiensk charme i de byer, I besøger undervejs.

Glæd dig til på byvandringer at udforske kulturelle og historiske seværdigheder i smukt beliggende, charmerende byer. Undervejs på udflugterne rundt i området, holdes der naturligvis med passende mellemrum pauser, så der er god mulighed for at nyde de enestående panoramaudsigter. Ligeledes er der god tid til på egen hånd at studere byernes butiks- og caféliv.

Blandt oplevelserne på denne rejse er for eksempel byvandring i Leifers, Merano og Brixen. Besøg på Ötzi-museet, hvor du møder den verdensberømte ismand Ötzi, der efter mere end 5.000 år indfrosset i gletsjerisen i 1991 i blev fundet i netop de italienske Alper. Derudover bliver der blandt andet også tid til en vinsmagning.

Base for rejsen er et familiedrevet hotel midt i Leifers/Laives, hvor der fra den udendørs panoramapool på toppen er fri udsigt over bjergene.

Første afrejse 11/6.

Find flere billige busrejser

Er du på udkig efter et godt tilbud på en busrejse? I søgemaskinen her siden kan du selv finde endnu flere billige rejser til Italien og resten af verden fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | december 31st, 2015|Kommentarer lukket til Busrejse med natur og kultur i Dolomitterne

About the Author: