Bjørnesafari i Rumænien med dansk rejseleder

/Bjørnesafari i Rumænien med dansk rejseleder

Bjørnesafari i Rumænien med dansk rejseleder

Bjørnesafari i Rumænien med dansk rejseleder

Nyhed hos Albatros Travel: Naturferie i bjørnenes spor i Karpaterne – Rumæniens barske og uberørte bjergegne. Glæd dig til unikke oplevelser i naturen og til at besøge områdets mange kulturskatte. Fra 8.498 kr. med dansk rejseleder.

Naturrejse med vandringer i Rumæniens uspolerede bjergegne

Denne nye rejse fra Albatros Travel er en unik mulighed for at møde den store, brune bjørn i naturen, når I begiver jer ud på vandringer i nationalparken Piatra Craiului. Her lever også ulve og losser. I besøger også bjørnereservatet Libearty Sanctuary for at høre om tilfangetagne bjørnes vilkår og se tidligere underholdningsbjørne, som nu har fået mulighed for at leve under naturlige forhold i reservatet.

Udover vandringerne i nationalparken bliver der også tid til at besøge interessante kulturseværdigheder som Draculas borg i Bran, landsbyen Moieciu de Sus og Rasnov-fæstningen.

Prisen for denne 5 dages rejse inkluderer udover fly t/r blandt andet udflugter og entréer jf. program, samt danske rejseleder.

Find flere spændende rejsetilbud

Er du på udkig efter en unik rejseoplevelse? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til spændende rejsemål.

By | august 4th, 2015|Kommentarer lukket til Bjørnesafari i Rumænien med dansk rejseleder

About the Author: