Information om Billund

/Information om Billund

Information om Billund

Information om Billund

Billund er for mange ensbetydende med enten Legoland eller lufthavnen, men byen og området har også meget mere at byde på.

Legoland er dog byens hovedattraktion, og har været med til at gøre Billund til et af Danmarks mest kendte rejsemål, og den perfekte feriedestination for især børnefamilierne. Billund besøges hvert år af over en millioner turister fra hovedsageligt Danmark og nabolandene.

Andre attraktioner i Billund og omegn

Selvom Legoland uden tvivl stadig er Billunds største attraktion, har byen og området omkring også mange andre spændende attraktioner og seværdigheder.

Ikke langt fra Billund ligger Givskud Zoo med mere end 700 dyr fordelt på 70 arter, som man bl.a. kan opleve på safari i egen bil.

Det nye Lalandia er også et stort hit blandt børnene, som her kan boltre sig i den gigantiske Lalandia Aquadome med alle former for vandaktiviteter.

Det er dog ikke kun attraktioner for børnene, der gør området ved Billund interessant. Ikke langt derfra kan man besøge Jelling-Monumenterne, to gravhøje og to runesten opført af kongerne Gorm den Gamle og Harald Blåtand i 900-årene. Jellingestenene betragtes som Danmarks dåbsattest.

Overnatning i Billund

Der er mange forskellige overnatningsmuligheder i Billund. Hvis man f.eks. ikke ønsker at overnatte i Lalandia eller Legoland, er der et varieret udbud af hoteller og ‘Bed and Breakfast’.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Billund

About the Author: