Billigt til eksotiske rejsemål i marts

/Billigt til eksotiske rejsemål i marts

Billigt til eksotiske rejsemål i marts

Billigt til eksotiske rejsemål i marts

Marts er den billigste måned, hvis du vil rejse til en af Spies’ eksotiske destinationer, uanset om turen går til Caribien eller Thailand. Spar op til 4.500,-

Tidlig sommer på eksotiske strande

En rejse til et af Spies’ eksotiske rejsemål i marts er en oplagt mulighed for at forkorte den danske vinter. I Spies’ program for den billigste rejsemåned finder du blandt andet rejser til Jamaica, Mauritius, Mexico og Thailand.

Lige nu er der blandt andet mange penge at spare på rejser med Spies til Cancun i Mexico. Her kan du for eksempel få en 15 dages rejse med ophold på et stort All Inclusive-hotel med spa, Akumal, fra 13.748 kr. Nedsat fra 17.548 kr.

Vil du hellere østpå, kan du også få betydelige rabatter på rejser til populære destinationer i Thailand som Krabi og Phuket. For 9.998,- får du for eksempel en 15 dages rejse til Kata Beach i Phuket med ophold på et populært, familievenligt resort. Normalpris 11.998,-

Find flere billige rejser til vintervarme

Udsigten til en ferie på dejlige strande under solen, gør det lettere at komme igennem vinteren. I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere billige rejser til varme, eksotiske rejsemål i vintermånederne.

By | december 18th, 2015|Kommentarer lukket til Billigt til eksotiske rejsemål i marts

About the Author: