Billige rejser til solrige Menorca – fra 2.598,-

/Billige rejser til solrige Menorca – fra 2.598,-

Billige rejser til solrige Menorca – fra 2.598,-

Billige rejser til solrige Menorca – fra 2.598,-

Lyder 300 solskinsdage om året og billedskønne sandstrande som opskriften på en god sommerferie? Bravo Tours har igen i år Menorca med i deres sommerprogram, og du kan lige nu få rejser fra 2.598 pr. person.

Menorca – Spansk klassiker

Spanske Menorca er måske nok ikke så kendt de andre Baleariske øer, Mallorca og Ibiza, men er mindst ligeså interessant som feriemål. Ifølge Bravo Tours er Menorca da også blevet et af deres mest populære rejsemål, som udover dejlige strande og sol byder på gode hoteller samt masser spændende aktivitetsmuligheder.

Er du ved at overveje målet for en sommerferie, er Menorca således en oplagt kandidat. I øjeblikket kan du ovenikøbet få gode tilbud på en bred vifte af rejser til Middelhavsøen hos Bravo Tours. Fra 2.598,- kan du for eksempel få en uge på lejlighedhotellet Carema Club Playa på nordkysten, som ifølge Bravo Tours ligger blot 50 meter fra den nærmeste strand og ikke langt fra den hyggelige landsby Fornells med en malerisk havn og et stort udvalg af butikker og restauranter.

Derudover finder du en bred vifte tilbud på rejser til Menorca med ophold på hoteller jævnt fordelt ud over øen.

Find flere billige rejser til Menorca

Her i det våde danske vintervejr kan sommeren virke langt væk, men der er gode grunde til at bestille din sommerferie på Menorca allerde nu. Er du ude i god tid, har du ofte bedst chance for at få de bedste priser på din rejse og ikke mindst sikre dig plads på de mest populære hoteller.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige rejser til solrige rejsemål i Middelhavet.

By | januar 5th, 2015|Kommentarer lukket til Billige rejser til solrige Menorca – fra 2.598,-

About the Author: