Billige rejser til sol og varme i april

/Billige rejser til sol og varme i april

Billige rejser til sol og varme i april

Billige rejser til sol og varme i april

Trænger du til en vitaminindsprøjtning efter en lang vinter? FolkeFerie har lige nu tilbud på forårsrejser til en lang række solrige destinationer. Rejs fra 1.998,-

Sol og varme i april

I dette rejsetilbud har FolkeFerie inkluderet billige rejser til Gran Canaria, Kreta, Mallorca, Tenerife, Lanzarote, Rhodos og Tyrkiet.

Med afrejse fra København kan du for eksempel få en uge på Mallorca eller Rhodos fra kun 1.998,- pr. person. Her kan du vælge mellem hoteller i flere forskellige klasser, ligesom du også kan vælge at supplere din ferie med All Inclusive, så du slipper for at bekymre dig om måltiderne.

En billig forårsrejse er ikke blot en chance for at få lidt tiltrængt sol på kroppen. Det er også et godt tidspunkt at rejse, hvis du vil undgå den værste sommerhede. Så er det for eksempel også mere behageligt at tage på udflugter i løbet af dagen for at besøge seværdigheder og attraktioner.

Find flere billige rejser i foråret

Ønsker du at tage forskud på sommeren med en billig rejse i foråret for eksempel i forbindelse med påsken? Find din rejse i søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen finder du nemt og hurtigt aktuelle rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

By | marts 27th, 2014|Kommentarer lukket til Billige rejser til sol og varme i april

About the Author: