Billige rejser til Menorca i sensommeren

/Billige rejser til Menorca i sensommeren

Billige rejser til Menorca i sensommeren

Billige rejser til Menorca i sensommeren

Sun Tours har lige nu gode tilbud på rejser til betagende Menorca i sensommeren. Nyd middelhavsøens afslappende atmosfære, turkise badebugter, smukke natur og charmerende byer med en billig rejse i august eller september. Rejs for eksempel 1 uge fra 2.998 kr. pr. person. Det er en rabat på 1.475 kr.

Sensommer på Menorca

Menorca, som er den næststørste ø af de Baleariske Øer, har meget at byde på. Menorca er for eksempel udnævnt til UNESCO Biosfære Reservat på grund af sin enestående natur, hvoraf store dele er fredet. Den smukke natur inkluderer også de mange strande, som har indbydende krystalklart vand.

Udover naturoplevelserne venter der jer på Menorca også interessante historiske seværdigheder, flotte byer, kulinariske oplevelser (især ost og hummer), gode shopping-muligheder og ikke mindst en venlig lokalbefolkning.

Sun Tours har tilbud på adskillige af deres rejser til Menorca i august og september med hoteller i Ciutadella og Cala n Bosch, der ifølge Sun Tours er udvalgt for deres gode beliggenhed og afslappende atmosfære.

Du kan i skrivende stund blandt andet sikre dig en 1 uge på et hotel i gåafstand til den historiske hovedstad Ciutadella fra 5.996 kr. for 2 voksne, hvilket er en rabat på i alt 2.950 kr.

Find flere tilbud på rejser til Menorca

Savner du også det gode sommervejr? Så forlæng sommeren med en rejse i sensommer til Menorca eller et af de mange andre solrige, varme rejsemål du finder i søgemaskinen her på TravelForum.dk

Søgemaskinen indsamler rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til at finde billige fly til Menorca.

By | august 21st, 2014|Kommentarer lukket til Billige rejser til Menorca i sensommeren

About the Author: