Billige rejser til Marmaris i Tyrkiet – fra kun 1.498.-

/Billige rejser til Marmaris i Tyrkiet – fra kun 1.498.-

Billige rejser til Marmaris i Tyrkiet – fra kun 1.498.-

Billige rejser til Marmaris i Tyrkiet – fra kun 1.498.-

Apollo har en række stærke tilbud på rejser i juni. Nyd for eksempel en ferie i Marmaris med afslappende dage på stranden, god mad og spændende seværdigheder fra kun 1.498.-

Billig rejser til Marmaris

Dette rejsetilbud fra Apollo Rejse gælder en afrejse 8. juni 2014 fra Billund, hvor I skal bo på lejlighedshotellet Candan. Her bor I i komfortabel afstand fra strand og by, og kan nyde godt af hotellets poolområde.

Jeres lejlighed er ifølge Apollo Rejser moderne og veludstyret, så I for eksempel kan lave jeres egne måltider, hvis da ikke I hellere vil udforske det gode udvalg af restauranter i området.

Marmaris ved den tyrkiske riviera er ikke kun populær på grund af byens kilometerlange sandstrand, den store charmerende lystbådehavn, de mange restauranter og hyggelige butikker i de gamle stræder. Der venter også mange spændende oplevelser for hele familien på udflugter, eventuelt med båd, til nabobyer og seværdigheder.

Find flere billige rejser til Marmaris

Skal jeres sommerferie gå til Tyrkiet? I søgemaskinen her på TravelForum er det nemt at finde flere billige rejser til Marmaris og andre populære destinationer i Tyrkiet.

Søgemaskinen finder de bedste rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde lige netop den rejse, der passer til jeres ferieønsker.

By | maj 23rd, 2014|Kommentarer lukket til Billige rejser til Marmaris i Tyrkiet – fra kun 1.498.-

About the Author: