Billige rejser til Malta i maj og juni

/Billige rejser til Malta i maj og juni

Billige rejser til Malta i maj og juni

Billige rejser til Malta i maj og juni

Til priser fra kun 2.399,- pr. person kan du holde tidlig sommerferie på Malta. Læs mere om dette rejsetilbud fra FolkeFerie.

Badeferie og spændende seværdigheder

Malta som byder på masser af sol og smukke strande med turkisblåt vand, er en oplagt destination for en afslappende badeferie. Hvis du ikke vil dase på stranden eller poolen hele ferien, betyder 7.000 års spændende historie desuden, at middelhavsøen byder på et væld af spændende udflugter.

Det kan du for eksempel opleve på en slentretur gennem den gamle hovedstad Mdinas smalle, snoede gader, hvor der fra bastionsmurene er en fantastisk udsigt over den nordøstlige del af øen. Malta har samtidig mange attraktioner for børn og barnlige sjæle. Det kan eksempelvis være Splash & Fun Water Park, som har en af Europas største bølgepools.

Har du mulighed for at holde tidlig sommerferie, kan du hos FolkeFerie lige nu finde rejser til Malta fra kun 2.399,- pr. person.

Ifølge FolkeFerie er det muligt at vælge mellem to hoteller på Malta tæt ved Mellieha strand.

Find billige rejser til Malta

Er du på udkig efter et stærkt tilbud på en rejse til ferieparadiset Malta? I søgemaskinen her på siden kan du nemt selv finde endnu flere tilbudsrejser fra en lang række danske rejsebureauer.

By | maj 24th, 2016|Kommentarer lukket til Billige rejser til Malta i maj og juni

About the Author: