Billige rejser til Grækenland – 1 uge fra 2.146,-

/Billige rejser til Grækenland – 1 uge fra 2.146,-

Billige rejser til Grækenland – 1 uge fra 2.146,-

Billige rejser til Grækenland – 1 uge fra 2.146,-

FolkeFerie har tilbud på flere græske rejsemål med afrejse fra både København og Billund. Få 1 uge i Grækenland fra kun 2.146,-

Græsk idyl til lavpris

Kan du holde tidlig sommerferie, er dette rejsetilbud fra FolkeFerie en chance for at nyde lækre græske rejsemål fra kun 2.146,- pr. person!

Tilbuddet omfatter de 4 græske rejsemål Sivota, Ithaka, Kreta og Rhodos. Der er derfor gode muligheder for at finde en rejse, som passer til dine ønsker.

På Rhodos finder du udover 300 solskinsdage om året ifølge FolkeFerie for eksempel også masser af skønne børnevenlige strande og klart badevand. Tager du i stedet til Kreta, en af de mest populære middelhavsøer, venter der dig smukke byer og skøn natur og selvfølgelig ligeledes smukke strande.

Den stemningsfulde kystby Sivota ligger på det græske fastland og indbyder også til hygge og afslappende solbadning for hele familien. Ithaka der betegnes som “Eksklusiv og uspoleret ø-perle”, byder ligeledes på masser af oplevelser for både børn og voksne.

Der er talrige afgange fra både København og Billund.

Find selv en billig sommerferie i Grækenland

Er du på udgik efter et godt tilbud på en ferie i det græske? I søgemaskinen her på TravelForum kan du nemt selv finde endnu flere billige rejser i søgemaskinen, som indhenter priser fra en lang række danske rejsebureauer.

By | april 1st, 2016|Kommentarer lukket til Billige rejser til Grækenland – 1 uge fra 2.146,-

About the Author: