Billige rejser til Dubai – luksus, sol og shopping

/Billige rejser til Dubai – luksus, sol og shopping

Billige rejser til Dubai – luksus, sol og shopping

Billige rejser til Dubai – luksus, sol og shopping

Rejs billigt til ørkenens juvel, Dubai, med Atlantis Rejser til efteråret eller vinter og nyd en ferie med shopping og lækre hvide sandstrande. 1 uge med fly og hotel fra kun 4.899,-

Dubai er et unikt rejsemål. En hastig byudvikling har skabt en hypermoderne storby præget af svimlende høje skyskrabere, som blandt andet inkluderer verdens højeste bygning Burj Khalifa (828 meter), der i kombination med en kultur som stadig holder fast i de gamle traditioner og kærlighedsforholdet til ørkenen, byder på mange store rejseoplevelser.

I Dubai finder du således et væld af gode restauranter, hvide sandstrande, og enorme moderne shoppingcentre side som side med gamle bydele, hvor du kan gå på opdagelse i smalle gader blandt fine gamle huse, kunstgallerier og små hyggelige caféer.

Hos Atlantis Rejser finder du et bredt udvalg af billige rejser til Dubai i efteråret og vinterferien. Rejs for eksempel 1 uge til Dubai inklusiv fly og hotel med morgenmad fra kun 4.999,-

I Dubai er der mulighed for at tage på guidede udflugter i selve Dubai eller længere væk. Oplev for eksempel den fantastiske ørken på en tur i firehjulstrækker, hvor dagen sluttes af med middag i en beduinlejr.

Læs mere om seværdighederne i Dubai her på TravelForum, og find endnu flere gode rejsetilbud i vores søgemaskine.

By | september 6th, 2013|Kommentarer lukket til Billige rejser til Dubai – luksus, sol og shopping

About the Author: