Billige rejser til Azorerne – 7 dage fra 4296,-

/Billige rejser til Azorerne – 7 dage fra 4296,-

Billige rejser til Azorerne – 7 dage fra 4296,-

Billige rejser til Azorerne – 7 dage fra 4296,-

Bravo Tours har kampagnetilbud på deres rejser til Azorerne med store besparelser på afgange i september. Er du hurtig kan du få en 7 dages rejse fra kun 4296 kr.

Billige rejser til Azorerne i september

Vil du sikre dig en af de billigste rejser til den smukke, portugisiske øgruppe midt i Atlanterhavet, skal du ikke tøve for længe. Med afrejse allerede 2. september får du således lige nu en 7 dages rejse fra kun 7 dage 4296 kr. (ved 2 voksne). Denne rejse kostede ifølge Bravo Tours før 13296 kr.

Kan du ikke rejse så hurtigt, omfatter dette rejsetilbud fra Bravo Tours dog også mange andre af deres rejser til Azorerne i september. Fælles for rejserne er, at I på Azorerne bor på øen Sao Miguel, som er den største og ifølge mange smukkeste af øerne på Azorerne. Her kan I vælge mellem en bred vifte af hoteller i forskellige prisklasser, som alle er gode udgangspunkter for en ferie med masser af oplevelser og nye indtryk på Azorerne.

Azorerne er et ideelt rejsemål for naturelskere med blandt andet et rigt fugleliv og en rig flora. Ligeledes er Azorerne kendt som et sted med gode chancer for at se hvaler på havet. Det er dog ikke kun store naturoplevelser, der venter dig på en rejse til den portugisiske øgruppe. Azorerne rummer også masser af interessante kulturelle og historiske seværdigheder.

Find flere billige rejser til Azorerne

Vil du besøge den grønne øgruppe i Atlanten på en billig rejse, kan du selv finde endnu flere gode tilbud i søgemaskinen her på TravelForum.dk

I søgemaskinen finder du billige rejser fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til selv at sammensætte en rejse med billige fly og hoteller.

By | september 1st, 2014|Kommentarer lukket til Billige rejser til Azorerne – 7 dage fra 4296,-

About the Author: