Billige rejser i september – 1 uge fra 1.999.-

/Billige rejser i september – 1 uge fra 1.999.-

Billige rejser i september – 1 uge fra 1.999.-

Billige rejser i september – 1 uge fra 1.999.-

Afslapning, ro og behagelige temperaturer. Der er flere fordele ved at rejse sidst på sæsonen, og dertil kommer ekstra lave priser. Spar lige nu op til 2.500,- på rejser i september hos Spies.

Sommer i september

Holder du sen sommerferie i år, eller ønsker du blot at forlænge sommeren med en rejse i september, er dette rejsetilbud fra Spies Rejser en god chance for at komme billigt afsted.

Sidst på sæsonen, når den værste hede har lagt sig og der er mindre travlt, hersker der en særlig atmosfære på feriestederne. Det er en perfekt mulighed for at trække stikket ud og nyde stilheden.

Spies Rejser har lige nu tilbud på rejser til en række destinationer i Spanien og Tyrkiet samt på Kreta og Cypern. Du kan for eksempel rejse 4/9 en uge til Kreta fra kun kr. 1.999, hvilket ifølge Spies er en besparelse på kr. 2.250 i forhold til normalprisen. Afrejse fra København og Billund.

Find flere billige rejser i september

Spies Rejser er naturligvis ikke det eneste rejsebureau med gode tilbud på ferier i september. I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige rejser sydpå.

Søgemaskinen indhenter rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan bruge den til at finde de billigste fly og hoteller.

By | juli 28th, 2014|Kommentarer lukket til Billige rejser i september – 1 uge fra 1.999.-

About the Author: