Billige rejser i november og december

/Billige rejser i november og december

Billige rejser i november og december

Billige rejser i november og december

Drømmer du om at rejse væk fra efterårsregnen? Det er heldigvis ikke for sent at finde billige rejser til sol og varme i november og december. Hos Star Tour kan du rejse fra 1.998,-

Billige rejser til sydens sol

I rejseprogrammet for november hos Star Tour finder du rejser til den portugisiske blomsterø, Madeira, fra blot 1.998,-. Her skal du bo i hovedbyen Funchal og kan se frem til en uges ferie med milde temperaturer og masser af spændende oplevelser. Afrejse fra København 24. november, førpris 3.848,-

Udover adskillige rejser til Madeira, har Star Tour i dette tilbud også billige rejser til blandt andet De Kanariske Øer som for eksempel Tenerife og Gran Canaria. Det er en oplagt mulighed for at forkorte den danske vinter med en uge eller mere i solen krydret med interessante udflugter.

Star Tour tilbyder rejser fra en Aalborg, Billund og København, så der er god chance for at finde en billig ferie med afrejse tæt ved dig. Antallet af pladser på de billige rejser i november og december er dog begrænset, så vent ikke for længe med at bestille.

Find flere billige rejser online

Trænger du også til en pause fra regn og rusk, så kan du i søgemaskinen her på siden finde endnu flere billige rejser til solrige og varme rejsemål i hele verden.

I søgemaskinen finder du rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan bruge den til at finde billige fly og hoteller til din næste ferie.

By | oktober 21st, 2014|Kommentarer lukket til Billige rejser i november og december

About the Author: