Billige rejser i juni – spar op til 2.000,-

/Billige rejser i juni – spar op til 2.000,-

Billige rejser i juni – spar op til 2.000,-

Billige rejser i juni – spar op til 2.000,-

Har du mulighed for at holde tidlig sommerferie, er der mange penge at spare. Hos Sun Tours kan du lige nu spare op til 2.000,- på rejser i juni til en række solrige destinationer.

Et rejsetilbud til de hurtige

Er du træt af det kølige forår herhjemme? Der er gode muligheder for at komme billigt afsted til sydens sol og varme, hvis du rejser i juni. Men i sagens natur bør du nok ikke vente for længe med at bestille din rejse.

Hos Sun Tours kan du lige nu spare op til 2.000 kr. på rejser til populære rejsemål som Rhodos, Alanya, Kreta og Mallorca. Juni-rejserne findes i flere prisklasser med eller uden All inclusive.

Rejs for eksempel 7 dage til Mallorca med afgang lørdag d. 6. juni fra Kastrup, hvor du skal bo i et hyggeligt lejlighedskompleks, Ses Roquetes, der ligger lige ud til stranden. Pris 2.798 kr, hvilket ifølge Sun Tours er en rabat på 2.000 kr. i forhold til før-prisen.

Find flere billige rejser i juni

Prisniveauet på charterrejserne er generelt lavere før skoleferien starter, og i søgemaskinen her på siden har du derfor gode chancer for at finde et godt tilbud.

By | maj 19th, 2015|Kommentarer lukket til Billige rejser i juni – spar op til 2.000,-

About the Author: