Billige flybilletter til børnene hos SAS

/Billige flybilletter til børnene hos SAS

Billige flybilletter til børnene hos SAS

Billige flybilletter til børnene hos SAS

Skal familiens sommerferie holdes i Norden? SAS har lige nu et godt tilbud til børnefamilier, hvor børn under 12 år kun betaler skatter og afgifter, når de flyver sammen med en voksen.

Book sommerferien i dag!

Vil du udnytte dette tilbud på flybilletter fra SAS, skal du bestille dine flybilletter senest 19. maj og rejse i perioden 1. juni – 31. august 2014. Tilbuddet fra SAS gælder flyvninger i Danmark, Norge og Sverige.

SAS har i Danmark fly fra Aalborg, Billund, København og Aarhus Lufthavn, så du har gode chancer for at finde en flyrejse, hvor I ikke behøver at køre langt. Vil I flyve billigt på ferie med SAS i Norden, kan I fra Danmark blandt andet flyve til Bergen, Trondheim, Oslo, Kiruna eller Stockholm. Der er således en bred vifte af muligheder for at opleve både storbyer og vild natur på en sommerferie med SAS denne sommer.

Find flere billige flybilletter

SAS har naturligvis også mange ruter sydpå, hvis I søger sol og badestrande. I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde endnu flere gode tilbud på flyrejser fra en lang række flyselskaber.

Bestil jeres flyrejse i dag og glæd jer til sommerferien!

By | maj 14th, 2014|Kommentarer lukket til Billige flybilletter til børnene hos SAS

About the Author: