Billig storbyferie i Madrid i foråret

/Billig storbyferie i Madrid i foråret

Billig storbyferie i Madrid i foråret

Billig storbyferie i Madrid i foråret

Vintertræt? Lige nu kan du rejse billigt med Spies sydpå for at tage forskud på foråret. Tag for eksempel på storbyferie i Madrid – fly og 2 nætter fra 1.625,-

Billig storbyferie i foråret

En storbyferie i den spanske hovedstad byder på masser af kulturelle seværdigheder, shopping, lækre tapasbarer og rioja-vine.

Alt sammen kan du nemt udforske, når du bor centralt i Madrid i gåafstand til Plaza Mayor, Puerta del Sol, Gran Via og byens seværdigheder. Ifølge Spies bor du på et hotel i et område, hvor der også ligger mange hyggelige restauranter og tapasbarer, ligesom det også er her, at du finder shoppinggadernes butikker og stormagasiner.

Er du fan af spansk fodbold, er en storbyferie i Madrid naturligvis også en oplag mulighed for at se Real Madrid spille på Estadio Santiago Berbanéu.

Rejs for eksempel 1. marts fra 1.625,- pr.person ved 2 voksne inkl. fly og 2 nætter.

Find flere billige storbyferier

Foråret er et godt tidspunkt at rejse på storbyferie. Særligt i det sydlige Europa indbyder temperaturene i foråret til sightseeing og de første stunder på fortovscaféer imodsætning til midt på sommeren, hvor det kan blive for hedt til at bevæge sig omkring midt på dagen.

I søgemaskinen her på siden finder du nemt flere tilbud på storbyferier i hele verden fra en lang række rejsebureauer.

By | februar 23rd, 2016|Kommentarer lukket til Billig storbyferie i Madrid i foråret

About the Author: