Billig sommerferie i Cuba

/Billig sommerferie i Cuba

Billig sommerferie i Cuba

Billig sommerferie i Cuba

Glæd dig til en uforglemmelig sommerferie med masser af nye indtryk. Check Point Travel har lige nu nedsatte priser på alle deres rejser til Cuba i juni og juli. 15 dage fra kr. 10.395

Oplev det bedste af Cuba

Du kan vælge mellem flere forskellige typer rejser til Cuba. Rejsen “Det bedste af Cuba” er for eksempel en spændende rundrejse med bus, hvor Check Point Travel har sammensat et program, som giver dig mulighed for at opleve de bedste seværdigheder på øen. Glæd dig blandt meget andet til at besøge den fascinerende hovedstad, Havanna, tobaksmarker i Viñalesdalen og Cubas hyggeligste by Trinidad. 15 dage fra 12.995 kr. pr. person ved 2 voksne

Vil du hellere udforske Cuba i dit helt eget tempo? Så er rejsen “Cuba Libre – bil og frihed” et oplagt valg. Her er der (udover flyrejsen) inkluderet tre overnatninger på hotel i hjertet af Havannas historiske bydel og derefter venter 10 dages kør-selv-ferie i egen bil. Det giver dig friheden til at bestemme rute og tempo, samt ikke mindst bedre mulighed for at lave spontane afstikkere undervejs. 15 dage fra 10.395 kr. pr. person ved 2 voksne.

Der er ifølge Check Point Travel allerede udsolgt på flere af afrejsedatoerne, så bestil din billige rejse til Cuba, inden det er for sent!

Find flere tilbud på rejser til Cuba

Skal din sommerferie være en helt særlig oplevelse i år, er Cuba et godt valg. I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv nemt finde endnu flere tilbud på rejser til Cuba i sommerferien og resten af året.

Søgemaskinen indsamler aktuelle tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du hurtigt kan finde den billigste rejse til Cuba.

By | maj 5th, 2015|Kommentarer lukket til Billig sommerferie i Cuba

About the Author: