Billig rejse til Tobago i Caribien

/Billig rejse til Tobago i Caribien

Billig rejse til Tobago i Caribien

Billig rejse til Tobago i Caribien

Skift vinterkulden ud med dejlige gyldne sandstrande og tropisk natur på den lille caribiske ø, Tobago. Jesper Hannibla Rejser har lige nu tilbud på en eller to ugers ferie på den charmerende tropeø. Rejs fra kun fra 9.345,-

Et afslappet tropeparadis

Den caribiske ø Tobago er ifølge Jesper Hannibal Rejser stadig relativ upåvirket af international turisme, og et oplagt rejsemål for dig som holder af smuk natur eller blot trænger til en pause fra hverdagens stress og jag.

På Tobago kan du nyde en ferie med uberørt natur, smukke gyldne sandstrande og små fiskerlandsbyer, hvor du vil komme helt ned i det afslappede caribiske tempo, som karakteriserer livet på Tobago. Udover en perlerække af skønne strande, er en ferie på Tobago blandt andet også en chance for spændende kulinariske opleveser. Det lokale køkken er således en herlig blanding af det afrikanske, europæiske, kinesiske, indiske og mellemøstlige køkken.

Tobago til spotpris

I skrivende stund har Jesper Hannibal Rejser tilbud på både 1 og 2 ugers rejser til Tobago med ophold på et lejlighedshotel i det livlige Crown Point på Tobagos sydvestkyst. Herfra er det nemt at komme til både øens lille hovedstad og de bedste strande.

Rejs for eksempel 1 uge fra kun kr. 9.345,- pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 9.345,-
Dette inkluderer flybillet t/r , transport lufthavn – hotel t/r og 7 overnatninger med morgenmad.

Du kan selv finde mange andre billige rejser til Caribien i søgemaskinen her på TravelForum, som har tilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

By | december 18th, 2013|Kommentarer lukket til Billig rejse til Tobago i Caribien

About the Author: