Billig rejse til Rhodos – Solens Ø

/Billig rejse til Rhodos – Solens Ø

Billig rejse til Rhodos – Solens Ø

Billig rejse til Rhodos – Solens Ø

Tilbud på rejse til solrige Rhodos fra Århus Charter, hvor du kan nyde ferien på masser af fine sandstrande og udforske spændende seværdigheder på udflugter med eller ugen guide. 1 uge fra 2.799,-

Tæt på strand og seværdigheder

Århus Charter tilbyder rejser til Rhodos til en række hoteller omkring Rhodos by på den nordøstlige del af øen. Dermed bor du tæt på mange spændende seværdigheder og har kort til lufthavnen, så du ikke spilder tid på transport.

I skrivende stund kan du få 1 uge på det lejlighedshotellet Lyristis Studios beliggende i det populære Faliraki fra kun kr. 2.799 ved 2 personer i 1-værelses lejlighed. Her bor du ifølge Århus Charter blot 10 minutters gang fra stranden, ligesom hotellet har egen swimmingpool.

Århus Charter har hoteller og rejser til Rhodos i adskillige klasser, så du for eksempel også kan få rejser med All inclusive eller luksushoteller.

Husk også billig rejseforsikring på 7913.dk, inden du bestiller din rejse.

Find flere billige rejser til Rhodos

Lyder 300 solskinsdage, kulturhistoriske oplevelser og dejlige badestrande som opskriften på en god ferie? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige rejser til den populære græske middelhavsø Rhodos.

By | juni 26th, 2015|Kommentarer lukket til Billig rejse til Rhodos – Solens Ø

About the Author: