Billig rejse til Dubai – ferie med storby og strand

/Billig rejse til Dubai – ferie med storby og strand

Billig rejse til Dubai – ferie med storby og strand

Billig rejse til Dubai – ferie med storby og strand

Bo centralt i Dubai uden at sprænge budgettet med dette rejsetilbud fra Atlantis Rejser. 1 uge på populært lejlighedshotel tæt på restauranter og byliv. Rejs fra 5.999,-

Tæt på shopping og seværdigheder i Dubai

Du skal bo på Golden Sands Hotel Apartments, som ifølge Atlantis Rejser er et budgetvenligt hotel i centrum af Dubai. Herfra har du et godt udgangspunkt for at udforske Dubais seværdigheder.

Du kan hurtigt tage byens velfungerende metro fra den nærliggende station til de mest populære hjørner af byen. Ligeledes er det ifølge Atlantis Rejser nemt og billigt tage med taxa til det imponerende Dubai Mall eller for eksempel verdens højeste bygning, den 828 meter høje Burj Khalifa.

Hotellets lejligheder har et minikøkken, enkelt køkkenudstyr samt køleskab og mikroovn. Men vil du hellere spise ude er der også en restaurant på hotellets område og ikke mindst et bredt udvalg af restauranter og fastfood-restauranter i kvarteret.

Der venter dig masser af oplevelser i storbyen, som du kan udforske på egen hånd eller eventuelt ved at tage med på en af de arrangerede udflugter. Udover en guidet byrundtur, kan du for eksempel komme på ørkensafari eller cruise langs byens smukke marina.

Find flere billige rejser til Dubai

Vil du opleve den unikke kombination af storby og lækre strande i Dubai, kan du også selv finde flere rejsetilbud i søgemaskinen her på TravelForum.

Søgemaskinen kan du også bruge til at finde billige flybilletter og hoteller, hvis du vil sammensætte din egen rejse.

By | marts 2nd, 2016|Kommentarer lukket til Billig rejse til Dubai – ferie med storby og strand

About the Author: