Billig efterårsferie på Santorini – spar op til 3.300 kr.

/Billig efterårsferie på Santorini – spar op til 3.300 kr.

Billig efterårsferie på Santorini – spar op til 3.300 kr.

Billig efterårsferie på Santorini – spar op til 3.300 kr.

Nyd efterårsferien i luksuriøse omgivelser på Santorini. Hos Amisol Travel kan du lige nu spare op til 3.300,- pr. person på rejser til den spektakulær ø i det Ægæiske hav.

Santorini er en del af øgruppen Kykladerne, som ligger i det Ægæiske havs sydlige del. Et voldsomt vulkanudbrud for 3.500 år siden skabte Santorinis utrolig landskab som er både dramatisk og smukt. Den vulkanske fortid ser du blandt andet på øens helt specielle strande med sorte lavasten.

Efterårsferie med et tvist af luksus

På Santorini skal du på denne rejse fra Amisol Travel bo på det firestjernet og elegante La Mer Deluxe Hotel, som ligger i den populære og nydelige ferieby Kamari. Hotellet ligger tæt ved centrum, hvor du finder en minibank, tavernaer, caféer, barer, shopping og et minimarked. Udover hotellets egne svømmebasinområder er det oplagt at gå ned til den lange sorte lavastrand, som ligger blot 100 meter væk. Opholdet inkluderer morgenmad.

Drømmer du om en uforglemmelig efterårsferie, er Santorini et godt bud. Her kan du se frem til en uge i smukke omgivelser med en fredelig atmosfære og ægte græsk gæstfrihed.

Find en billig efterårsferie

Læs mere om Santorini her på TravelForum ved at følge nedenstående link. Du kan naturligvis også selv finde endnu flere gode tilbud på rejser i efterårsferien fra mange andre danske rejsebureauer i vores søgemaskine.

By | september 25th, 2013|Kommentarer lukket til Billig efterårsferie på Santorini – spar op til 3.300 kr.

About the Author: