Billig badeferie på Cuba

/Billig badeferie på Cuba

Billig badeferie på Cuba

Billig badeferie på Cuba

Rejs til Cuba med InterTravel og nyd Varaderos smukke hvide sandstrand, turkisblå hav og kølige drinks i ”all inclusive” omgivelser. 11 dage fra kr. 11.950,-

Nyd den caribiske sol ved poolen eller på stranden

Dagene på Cuba er til fri disposition. På denne ferie i Varadero er det oplagt at bruge en stor del af tiden på bare at dase på den dejlige strand eller ved hotellets pool.

Vil du ikke blot dase hele dagen i den caribiske sol, er der dog ifølge InterTravel også gode muligheder for at tage på guidede udflugter, tage en bus eller leje en bil for at opleve seværdigheder og byer i området. Det kan for eksempel være en dag med dybhavsfiskeri, svømning med delfiner eller besøg i den smukke hovedstad Havana.

I dette rejsetilbud har InterTravel på forhånd udvalgt to hoteller, som begge er med All inclusive. Det betyder, at al mad, drikkevarer samt ikke-motordrevne aktiviteter på hotellet er inkluderet i prisen. Der er dog også mange restauranter i Varadero-by, hvis du trænger til afveksling.

11 dage fra kr. 11.950,- med fly, hotel og transport.

Find billig badeferier

Trænger du til et ekstra skud vitaminer i vintermørket, kan du selv finde endnu flere tilbud på badeferier i søgemaskinen her på siden. Her er det nemt at finde og bestille den billigste rejse til Cuba eller en anden eksotisk destination.

By | november 9th, 2016|Kommentarer lukket til Billig badeferie på Cuba

About the Author: