Bestil en uges ferie og få 2 gratis overnatninger

/Bestil en uges ferie og få 2 gratis overnatninger

Bestil en uges ferie og få 2 gratis overnatninger

Bestil en uges ferie og få 2 gratis overnatninger

Bestiller du minimum en uges ophold med Hideaways, får du 2 af overnatningerne gratis. Tilbuddet gælder en bred vifte af rejsebureauets håndplukkede hoteller på spændende rejsemål.

Stay 7 – pay 5

Dette tilbud som Hideaways kalder “stay 7 – pay 5”, er en oplagt lejlighed til at få sikret dig en plads til næste års sommerferie. Selvom der er god tid til, er mange allerede i gang med at bestille deres rejse i 2017. Ikke mindst nu hvor Hideaways og andre rejsebureauer er ved at være færdige med deres sommerprogrammer for det kommende år.

Tilbuddet med 2 gratis overnatninger kan naturligvis også være en chance for at rejse billigt allerede i vinter og på den måde forkorte den mørke danske vinter lidt. Rabatten gælder således hoteller på en lang række traditionelt solrige destinationer som Madeira, Sicilien, Amalfikysten, Mallorca og Algarve.

Fælles for rejsemålene er, at du her kan kombinere afslapning i smukke omgivelser med spændende udflugter til kulturhistoriske seværdigheder eller spektakulære naturområder. Er du på udkig efter en rejseoplevelse ud over de sædvanlige, er det oplagt at kigge efter de såkaldte “boutique-hoteller” i udvalget. Det er hoteller, som ifølge Hideaways blandt andet har et serviceniveau i absolut topklasse og ekstra god beliggenhed, så “opholdet kan være feriemålet i sig selv”.

Du finder oversigten med hoteller, der tilbyder “Stay 7 – pay 5” rabat under rejsetilbud på Hideaways hjemmeside.

Find billige hoteller

Er du på udkig efter gode tilbud på hoteller? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på hotelovernatninger i hele verden. Du kan naturligvis også bruge søgemaskinen til at finde pakkerejser med både fly og hotel.

By | oktober 27th, 2016|Kommentarer lukket til Bestil en uges ferie og få 2 gratis overnatninger

About the Author: