Bestil aktiv ferie tidligt og rejs billigt

/Bestil aktiv ferie tidligt og rejs billigt

Bestil aktiv ferie tidligt og rejs billigt

Bestil aktiv ferie tidligt og rejs billigt

Topas Travel er ved at være klar med programmet for sommeren 2015, og booker du din rejse som en de første, får du den bedste pris efter "først til mølle"-princippet. Find aktive ferier i Europa med dansktalende turleder og alle ekskursioner inklusiv til under kr. 7.000,-

Aktiv ferie i Europa

Topas Travel er specialister i at arrangere aktive, oplevelsesrige rejser, og i det nye sommerprogram finder du da også en bred vifte af rejsemål.

For Topas Travel er det en fordel at få tidlige bookninger i forhold til at planlægge ture og sikre gode aftaler. Til gengæld får du, som bestiller tidligt, en god pris på din rejse.

I sommeren 2015 kan du blandt andet tage på vandreferier i Irland eller Italien, hvor der venter dig både store natur- og kulturoplevelser på ture med erfarne turledere og dygtige lokale guider. Du kan for eksempel komme på vandreferie i Toscana fra 5.970,- eller Dolomitterne fra 6.470,-

Find flere tilbud på aktiv ferier

En aktiv ferier er en god måde at opleve et spændende rejsemål på. Vil du finde gode tilbud på aktive ferier i Eruopa, kan du bruge søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen findes rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

By | september 2nd, 2014|Kommentarer lukket til Bestil aktiv ferie tidligt og rejs billigt

About the Author: