Rejser til Bangkok

/Rejser til Bangkok

Rejser til Bangkok

Rejser til Bangkok

Rejser til Bangkok er meget populære blandt danskerne, og det er ikke uden grund. Når du træder ud af flyet i Bangkok lufthavn og bliver mødt af et varmt pust af tropisk luft, er det næsten som at træde ind i en anden verden. Brug søgemaskinen her på TravelForum til at finde de billigste rejser til Bangkok eller søg information i artikler om Bangkok og de mange andre spændende rejsemål i Thailand. I søgemaskinen kan du også finde priser på billige hoteller, billejer og flybilletter til Bangkok.

Information om Bangkok

Hvad enten du rejser til Bangkok på et kortere eller længere besøg, vil byen gøre indtryk på dig. Den er som et pulserende hjerte med sit fremmedartede mylder af mennesker, hunde, gadesælgere. Trafikken er kaotisk, men larmen i de travle gader falmer, når du besøger et af byens mange templer. Her hersker roen mellem de farverige bygninger og gyldne Buddhaer. De orangeklædte munke, som er en fast del af bybilledet, bevæger sig stille rundt mellem de formklippede træer og grønne plæner. Når du rejser til Bangkok må du ikke gå glip af Grand Palace, som er et mere end almindeligt overdådigt tempel, men byen har meget andet at byde på end templer og kulturhistorie. Der er for eksempel gode muligheder for shopping i de store moderne centre eller på de mere traditionelle markeder.

Du kan nemt kombinere dit besøg i Bangkok med rejser til andre dele af Thailand. Mod nord lokker Chiang Mai med bjerge og trekking-ture. Mod syd trækker nogle af verdens bedste strande.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Rejser til Bangkok

About the Author: