Bali rundrejse med privatchauffør fra 12.490,-

/Bali rundrejse med privatchauffør fra 12.490,-

Bali rundrejse med privatchauffør fra 12.490,-

Bali rundrejse med privatchauffør fra 12.490,-

Når julefreden omsider har sænket sig, er der tid til at se frem mod det næste års spændende ferier. Vil du sikre dig en god pris på en sommerferie under sydlige himmelstrøg, er det desuden et godt tidspunkt at bestille på. C&C Travel har blandt andet et spændende tilbud på en Bali-rundrejse med egen chauffør. 17 dages rejse fra 12.490 inklusiv fly, transport og hoteller med morgenmad.

Rundrejse på Bali

På den smukke indonesiske ø venter der dig på denne rundrejse fra C&C Travel masser af spændende oplevelser både på udflugter, og når du blot kører fra sted til sted med din privatchauffør.

Rundrejsen på Bali inkluderer ifølge C&C Travel 2 nætter i Sanur, 2 nætter i Ubud, 2 nætter i Munduk, 2 nætter i Lovina og 6 nætter i Sanur. Du kan derfor glæde dig til en ferie med masser af spændende og varierede oplevelser. Her er alt fra flotte, brede sandstrande til tæt jungle. Der vil naturligvis også være et væld af interessante kulturelle seværdigheder med blandt andet spektakulære templer og de smukke rismarker.

Find flere billige rejser til Bali

Sommeren er ifølge C&C Travel det bedste rejsetidspunkt for det omtalte rejsetilbud. Bestil din sommerferie i god tid, hvis du vil sikre dig en rejse til god pris og det bedste rejsetidspunkt. I søgemaskinen her på TravelForum.dk kan du selv finde flere gode tilbud på rejser til Bali og andre spændende rejsemål i hele verden.

Søgemaskinen finder de bedste tilbud fra en lang række rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til at finde de bedste priser på hoteller og fly.

By | december 23rd, 2014|Kommentarer lukket til Bali rundrejse med privatchauffør fra 12.490,-

About the Author: