Information om Bali

/Information om Bali

Information om Bali

Information om Bali

Bali har i mange år været den mest populære destination i Indonesien. På Bali kan du opleve grønne risterrasser, aktive vulkaner, unikt håndværk og tusindvis af hinduistiske templer.

Bali – en vulkanø

Øen Bali er ca 153 km bred fra øst til vest, og omkring 112 km fra nord til syd. Bali er kendt for de koralrev, som omgiver øen. På den sydlige del af øen er der strande med hvidt sand, mens de mod nord og vest har sort vulkansk sand. Landskabet på Bali præges af en gruppe af både aktive og sovende vulkaner, som udgør øens centrale del. Den aktive vulkan Batur er en af Indonesiens lettest tilgængelig aktive vulkaner, og kan bestiges på omkring 2 timer.

Garanteret varme på Bali

Placeringen ved ækvator giver Bali et varmt klima med temperaturer på knap 30 grader året rundt. Der er regntid fra oktober til marts.

Hinduistiske templer på Bali

Bali’s befolkning på knap 4 millioner udgør størstedelen af det hinduistiske mindretal i Indonesien. Overalt kan man se hinduistiske templer, det er en stor oplevelse at overvære cermonier og ofringer ved et tempel.

Shopping på Bali

Hvis man skulle have lyst (og tid) til andet end strandliv og sightseeing, er Bali også lidt af et shopper-paradis med gode tilbud på tøj og flotte håndværksprodukter.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Bali

About the Author: