Information om Bahrain

/Information om Bahrain

Information om Bahrain

Information om Bahrain

Bahrain er defineret ved dets forbindelse med vand. Tag Bahrains navn: "To Seas 'på arabisk. Fokus er ikke øens minimale landmasse, men det vand, der skvulper ind på landets kyster.

Landindvinding i Golfen er blevet mode. Dubai og Abu Dhabi, Doha og Muscat har alle ambitiøse projekter, der involverer et tæmmet hav i et menneskeligt landskab.

Seværdigheder i Bahrain

Fra det fremragende National Museum i Manama og de traditionelle huse i Muharraq til de ekstraordinære gravhøje på Sar, er der mange fine steder at besøge i Bahrain. Som mere moderne perler, er der det spektakulære Bahrain World Trade Centre, King Fahd Causeway og de nye øers projekt på den sydlige spids.

Bahrain – et ørige

Med et navn, der betyder ‘To Seas “er det ikke så underligt, at Bahrain, en øgruppe bestående af 33 øer i Golfen, definerer sig selv i forhold til det vand, der omgiver dens lavvandede kyster.

Disse lavvandede kyster var engang hjemsted for en dyrebar handel med perler, nu bliver de samme lavvandede kyster brugt til ambitiøse projekter, såsom Bahrain World Trade Centre.

Det sorte guld i Bahrain

I midten af Bahrain, ikke langt fra hvor Formel 1 løb nu tiltrækker skarer af mennesker, er det punkt, hvor den arabiske verden i 1932 første gang ramte guld – sort guld, – og olie har været grundpillen i landet lige siden. Når besøgende rejser rundt i Bahrein, vil de løbe ind i mange påmindelser om denne skelsættende opdagelse, ikke mindst i den afslappede velstand hos Bahrain’s multikulturelle beboere.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Bahrain

About the Author: