Badeferie på Sri Lanka fra 7.777,-

/Badeferie på Sri Lanka fra 7.777,-

Badeferie på Sri Lanka fra 7.777,-

Badeferie på Sri Lanka fra 7.777,-

C&C Travel har lige nu tilbud på en 16 dages badeferie til Sri Lanka. Glæd dig til en ferie med eksotisk dyreliv, smukke kolonitidsbyer, spændende historie og ikke mindst dejlige strande fra kun 7.777,-

Badeferie i hyggelige Unawatuna

Denne rejse til Sri Lanka er ikke blot en chance for at få en billig ferie med afslappende dage på eksotiske strande, men også for at udforske spændende seværdigheder.

Du skal bo i den lille kystby Unawatuna på Sri Lankas sydvestlige kyst, som ifølge C&C Travel har mange hyggelige restauranter og hoteller. Byen ligger i en beskyttet bugt, så vandet her er roligere end ved andre strande på Sri Lanka.

Udover strandlivet byder området også på flere interessante attraktioner som for eksempel den nærliggende by, Galle, der er Sri Lanka’s tredjestørste og optaget på UNESCO’s verdensarvsliste for dens mange seværdigheder fra kolonitiden.

Rejsens pris er baseret på en rejse med 2 voksne og inkluderer fly København – Colombo t/r, transport t/r lufthavn – hotel og 14 nætter på hotel med morgenmad.

Find flere billige badeferier

Skal din næste badeferie være noget ud over det sædvanlige? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til destinationer over hele verden.

By | juli 7th, 2015|Kommentarer lukket til Badeferie på Sri Lanka fra 7.777,-

About the Author: